torstai 26. kesäkuuta 2014

Linkki

http://www.blogilista.fi/

2 kommenttia:

  1. Hei, Lupus!

    "Kekkasin" sinut Annikin blogista. Tunnut sympaattiselta ihmiseltä! Kun luin tuon esittelysi tuosta vierestä, tunnut hyvin kotoiselta. Ajattelin liittää sinut heti oman blogini sisäiseen "seuraamiani blogeja" luetteloon.
    Mutta se ei tarkoita jatkuvaa kommenttien kirjoittamista, se on minusta hauskaa, mutta se vie aikaa. Luen kyllä sen kun ennätän blogeja joita luetteloon olen kerännyt, mutta olen joutunut tekemään myös poistoja siitä (luettelosta). Nähtävästi ärsytän joitakin, joista itse pidän. He eivät halua (ilmeisesti) ottaa vastaan kommentteja, joita olen aikaisemmin melko runsaastikin kirjoitellut. Siis varo! Voin olla huomaamattani kauhea tapaus. Kohta sinäkin haluat irti minusta. Mutta ei hätää. Niin kauan kun voin lukea kirjoituksiasi, niin kauan käyn niitä lukemassa. (Silloin kun on aikaa). Tykkään ihmisistä. Tykkään lukea blogeja. Mutta en halua kiusata ketään.

    Ystävällisin terveisin
    Liisu

    VastaaPoista
  2. Heippahei.
    Olin ajatellut poistaa tämän linkki-päivityksen, joka oli lähinnä omistusoikeuden todentamiseksi blogilistan ylläpidolle. Täytynee kait kuitenkin jättää, jos se kerran oli näistä kaikista se postaus, joka kirvoitti kommentin.

    VastaaPoista

Tyhjennä sanainen arkkusi tähän, kiitos. =)